Un gol al minut 89 dóna la victòria al Constantí (2-3) al camp del Pla de Santa Maria

El Centre d’Esports Constantí ha tornat a la competició amb victòria al camp del Pla de Santa Maria (2-3). Un gol d’Oriol Gilisbars al minut 89 ha fet que el conjunt constantinenc s’acabés emportant els tres punts. L’inici del partit ha estat marcat pel gol del Pla de Santa Maria al minut 2 (1-0). Mentrestant, el Constantí proposava un futbol d’atac, creant múltiples ocasions clares de gol però sense arribar a materialitzar-les. Amb l’1 a 0 en el marcador s’arribava al final de la primera part.

El guió de l’inici de la segona part ha estat molt similar fins que als 15 minuts de joc el conjunt constantinenc aconseguia capgirar el marcador. Primer amb el gol de Raúl Guarinos al 71’ i després amb el d’Oriol Gilisbars al 75’ (1-2). Al minut 85, però, els de l’Alt Camp aconsegueixen l’empat (2-2) des del punt de penal provocant, a més, l’expulsió del jugador del Constantí, Joan Serra. Ja en temps de descompte, i amb deu jugadors, Oriol Gilisbars materialitza el 2 a 3 definitiu en una contra. L’entrenador del CE Constantí, Javi Quesada, ha fet balanç del partit.

Amb aquest resultat el CE Constantí torna a la competició amb bones sensacions. L’equip constantinenc és novè a la classificació amb tres punts, a falta de disputar dos partits pendents que no es van poder jugar per l’afectació del coronavirus. El pròxim partit es jugarà a casa. Diumenge 28 de març, a les 17 h, l’equip verd-i-groc rebrà al municipal La Coma la visita del Base 2012 Pallaresos Club.