Les patinadores d’iniciació del Club Patí Constantí tornen a la competició amb bons resultats en l’Interclubs de l’Ametlla de Mar

Després de molts mesos d’aturada, el Club Patí Constantí també tornava aquest cap de setmana a la competició. Una representació de les patinadores d’iniciació del club han participat aquest diumenge a la 1a Fase d’Interclubs a l’Ametlla de Mar amb bons resultats i diversos podis. En categoria nivell VI +12 anys, Silvia Espinosa ha obtingut el 1r lloc; en Nivell VI 10/11 anys, Alma Arévalo també ha quedat en 1a posició. Al nivell V +12 anys, Carla Pérez ha estat primera i Paula Dapena segona classificada. En aquesta categoria Edith Madrid ha estat sisena, Leyre González, setena i Mar Serrano, vuitena.

En Nivell IV + 12 anys, Sheila González ha estat segona i Carla Tierno, tercera; En nivell IV 9-10 anys, Martina Adolfini ha estat primera; en el nivell III 9-10 anys, Gisele Valero ha quedat segona i Sara Gómez ha estat tercera classificada, mentre que Judith Alcañiz ha finalitzat en setena posició i Laura Fernández vuitena.

En nivell III 8 anys, Paula Ciprés ha estat primera classificada; en nivell II + 9 anys, Gabriela Sánchez ha finalitzat en vuitena posició; en nivell II 7-8 anys, Aida Nouali ha estat primera; en el nivell i +9 anys, Naia Edpadas ha aconseguit la 3a posició i Dafne León ha quedat en el desè lloc.Finalment, en el Nivell I 0-6 anys, Candela Gómez i Martina Borrellas han acabat 1a i 2a classificada, respectivament.