El CB Constantí Black cau davant del Bàsquet Rapitenc en el seu debut a Tercera Catalana (66-89)

El CB Constantí Black ha debutat aquest cap de setmana a Tercera Catalana enfrontant-se al Bàsquet Rapitenc,equip que també feia el seu debut a la categoria. El Rapitenc s’ha endut la victòria justament, en tenir més ritme que el Constantí Black, que ha hagut de superar moltes limitacions en els entrenaments, que no li estan permetent preparar-se adequadament.

Els primers minuts de partit han estat de tempteig, en alternatives als dos costats de la pista, on el Rapitenc intentava imposar el seu joc ràpid i amb jugadors molt baixos, mentre que el Constantí intentava imposar el seu, amb més força interior. S’ha arribat al minut 6, amb un resultat de 16 a 15. Però, en aquest moment, hi ha hagut un primer trencament del partit, i un parcial de 2 a 11 en els últims 4 minuts de quart han fet que s’acabés 18 a 26, amb sensacions no massa bones per al Constantí.

Al principi del segon quart, ha canviat el sentit del joc, ja que després d’una cistella visitant, els locals posaven un parcial de 13 a 0, i agafarien el que seria el seu màxim avantatge per 3 punts (31 a 28, minut 14). Novament, al final del segon quart, el joc ràpid del Rapitenc, i errades del Constantí, han fet capgirar el marcador i al descans el resultat era de 37 a 41. El tercer període ha estat el pitjor pels interessos del Constantí. Amb el cansament acumulat, han augmentat les errades en atac, i el Rapitenc no baixava el seu ritme ràpid a tota pista. Amb un parcial de 6 a 24, es posaven 43 a 65 al final, i ja deixava sentenciat el partit.

En el darrer quart, s’ha ajustat una mica més el joc. El Constantí ha pogut lligar algunes jugades consecutives en atac, tenint més opcions per a buscar cistella i anotar. També en aquest darrer quart, se li han assenyalat més faltes a favor al Constantí, podent tirar 15 tirs lliures (mentre que en els tres primers quarts només havia llençat 13), i malgrat no tenir un percentatge massa bo, no ha permès que la diferència augmentés al final, reduint a 23 després que s’arribés fins a 30 punts (56 a 86, minut 39). L’entrenador del CB Constantí Black, Jordi Juanpere, ha fet balanç del partit.

Diumenge 27 de març, el CB Constantí Black torna a jugar contra el Rapitenc en partit que es disputarà a les set de la tarda a Sant Carles de la Ràpita.

El CB Constantí Green simposa al Rocabruna (80-31)
Pel que fa al CB Constantí Green, s’ha imposat per 80 a 31 davant del Rocabruna. Amb aquest resultat, el Green ha tornat a la competició de la millorar manera, situant-se líder a la classificació. Aquest dissabte, el Green es tornarà a veure les cares amb el Rocabruna. El partit es disputarà a les set de la tarda, a la pista de Les Borges del Camp.