L’Espai Jove de Constantí torna a obrir portes

Després d’un any tancat al públic a conseqüència de la pandèmia, torna a obrir portes de forma progressiva, l’Espai Jove de Constantí. Ubicat al carrer Sant Pere 49, aquest és un espai educatiu informal on a partir d’activitats lúdiques es potencia la relació entre joves en un context de respecte, potenciació de l’autoestima i pràctiques de lleure alternatives. En el context actual, l’Espai Jove canvia el seu format habitual, on els joves podien passar en qualsevol hora, dins de l’horari d’obertura (excepte per les activitats programades com bàsquet, bicicleta, cuina, tallers de rap, calistènia…), de manera que es faran grups reduïts i estables, amb un horari concret, adaptant-se a la quantitat de persones inscrites.

Els grups es configuraran a partir de la demanda dels mateixos joves i la disponibilitat horària i seran grups estables d’un màxim de 6 persones. Les sessions es dividiran, segons la demanda, entre les 17 i les 19.30 h de dilluns a divendres.

Durant les activitats s’observaran en tot moment les prescripcions referents a la prevenció de la COVID-19 emeses per les autoritats sanitàries. Les inscripcions es poden fer al Punt d’informació Juvenil de dilluns a divendres de 16 a 19 h.