Èlia Canales cau eliminada als setzens de final del Gran Premi d’Europa a Croàcia

Èlia Canales ha caigut eliminada als setzens de final del Gran Premi d’Europa que s’està disputant a Porec (Croàcia). L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí no ha pogut superar l’alemanya Lisa Unruh i ha caigut per 4-6 en una disputadíssima eliminatòria. Èlia Canales arribava a aquests setzens de final després d’haver superat a la ronda de 24ns de final a la turca Asya Karatayli (6-0), i de ser la millor arquera de l’equip nacional espanyol femení en la fase classificatòria d’aquest Gran Premi d’Europa que compta amb els millors representants del tir amb arc europeu del moment. El pròxim compromís internacional per a Èlia Canales serà el Gran Premi d’Europa que s’ha de celebrar del 6 a l’11 d’abril a Antalya (Turquía).

L’arquera forma part de l’equip nacional espanyol d’arc recorbat femení que durant aquest any 2021 ha de disputar un Campionat del Món a Yankton (Estats Units), un Campionat d’Europa a Antalya (Turquía) i 3 Copes del Món (Guatemala, Lausanne i París). El gran objectiu serà aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu.