Nou curs d’auxiliar de magatzem a Constantí

L’Ajuntament de Constantí informa de la convocatoria d’un curs d’auxiliar de magatzem adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys que es farà durant els mesos de maig i juny. Es tracta d’un curs organitzat conjuntament amb la Cambra de Tarragona i finançat pel Fons social Europeu. El curs tindrà una durada de 155 hores (65 hores d’habilitats i 90 hores pràctiques en magatzem). La part teòrica es farà a Constantí mentre que la part pràctica es desenvoluparà a Tarragona. L’inici del curs està previst per al 12 de maig en horari de 9 a 14 hores. Totes les persones que completin el curs assoliran  4 carnets  professionals  segons normativa UNE 58451: Transpaleta elèctrica, apil·lador elèctric, carretó elevador de càrrega i carretó elevador de màstil retráctil.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat, o bé a l’Escola d’Adults Municipal, telèfon 977 52 42 28 o escolaadults@constanti.cat.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.