L’arquera Èlia Canales comença avui la seva participació al GP d’Europa a Croàcia

L’arquera del Club de Tir amb arc Constantí, Èlia Canales, participa des d’avui al Gran Premi d’Europa que s’està disputant a Porec (Croàcia) en representació de l’equip espanyol d’arc recorbat femení. Aquest Gran Premi d’Europa és el major esdeveniment internacional a l’aire lliure de Tir amb Arc des de l’inici de la pandèmia, i serà el primer campionat de rànquing mundial des que la federació internacional decidís bloquejar la classificació l’1 d’abril de 2020. Aquest Gran Premi d’Europa de Croàcia només es disputa a nivell individual i no hi haurà competició per equips. Comptarà amb 180 participants, procedents de 23 països, entre els que hi ha diversos esportistes de renom que en aquests moments es troben en el top 10 mundial de les seves respectives categories. Avui dimecres al matí s’ha iniciat la competició amb els classificatoris d’arc recorbat femení.

Èlia Canales forma part de l’equip espanyol juntament amb Inés de Velasco, Leyre Fernández, Lucía Ibánez i Sandra Cebrián. Pel que fa a l’equip masculí està integrat per Pablo Acha, Daniel Castro, Ken Sánchez, Yun Sánchez i José Manuel Solera. Es tracta de la 1a competició internacional de l’any 2021, un any en què l’objectiu principal d’Elia Canales és aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

A més, durant aquest any 2021 es disputarà un Campionat del Món a a Yankton (Estats Units), un Campionat d’Europa a Antalya (Turquía) i 3 Copes del Món (Guatemala, Lausanne i París). Èlia Canales buscarà formar part de l’equip nacional espanyol en totes aquestes competicions a través del procés de selecció que s’està desenvolupant en aquests moments, i que finalitzarà el 28 de març. L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí està segona en aquests moments en el rànquing estatal en la categoria femenina.