La pandèmia redueix el nombre d’equips al futbol base del CE Constantí

Després de molts mesos d’aturada, els equips del futbol base del Centre d’Esports Constantí tornaran a la competició el cap de setmana del 27 i 28 de març, d’acord amb les mesures aprovades pel PROCICAT en matèria esportiva que entraven en vigor aquest passat dilluns 15 de març i que preveu la represa de les competicions esportives de menors de 16 anys.

El retorn a la competició, però, vindrà marcat per la retirada d’alguns equips de les categories inferiors, que no han pogut reunir el nombre de jugadors necessaris per configurar l’equip. Aquesta circumstància ha obligat el club a haver de retirar un dels dos equips alevins, que s’afegeix als babys, que aquesta temporada no tenen campionat de lliga, i a l’equip prebenjamí, que ja no va ser inscrit a l’inici de la temporada per falta de jugadors.

El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que són conseqüències derivades de la pandèmia i que espera que la situació millori de cara a la temporada vinent per poder comptar amb equips a totes les categories del futbol base.

Aquest cap de setmana, dies 20 i 21 de març, tornaran a la competició els equips de 3a i 4a Catalana, el juvenil i l’equip femení. D’acord amb la normativa del Procicat els partits es podran jugar amb públic, amb limitació de l’aforament al 50 % i amb el compliment de totes les mesures de seguretat.