El portaveu de Junts per Constantí, Josep Mª Franquès, celebra que es puguin finançar inversions amb la venda de patrimoni

El portaveu de Junts per Constantí, Josep Maria Franquès, ha estat el protagonista aquest dimarts del programa “Grups Municipals” del mes de març a Constantí Ràdio. Franquès ha fet balanç d’aquest any de pandèmia per la Covid-19 a Constantí, destacant la bona situació que viu actualment el municipi, que ha experimentat una baixada dels contagis en les darreres setmanes. Ara bé, Josep Maria Franquès s’ha mostrat prudent i a l’expectativa de com evolucioni la situació epidemiològica durant la Setmana Santa.

Sobre política municipal, Franquès s’ha referit a l’aprovació dels pressupostos per aquest 2021, en què Junts per Constantí s’hi va abstenir. Recordem que en els darrers exercicis els grups a l’oposició hi havien votat en contra. Durant el ple celebrat el passat mes de novembre, el portaveu de Junts per Constantí va valorar positivament que es congelessin les taxes i que es parlés de projectes i de com finançar inversions a través de la venda de patrimoni. Una vegada més, ha demanat concretar quins projectes són necessaris.

Sobre les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església Sant Feliu Màrtir de Constantí, Josep Maria Franquès s’ha mostrat content per l’inici dels treballs. El portaveu de Junts per Constantí ha expressat la necessitat de crear un patronat des de l’Ajuntament per tractar l’arranjament de l’església.

Preguntat pel tema del TramCamp, el projecte ferroviari que planteja construir un tramvia o tren tramvia a la zona del Camp de Tarragona que uniria Tarragona, l’aeroport, Reus, Vila-seca, Salou i Cambrils, Josep Maria Franquès ha lamentat que s’hagi oblidat el municipi de Constantí i que només afavoreixi als municipis de la costa. En aquest sentit, Franquès reclama que hi hagi una parada a Constantí.