El Black i el Green del Club Bàsquet Constantí tornen diumenge a la competició

El equips masculins del Club Basquetbol Constantí tornen aquest cap de setmana a les competicions. El CB Constantí Black jugarà a la Tercera Catalana després de l’històric ascens obtingut la passada temporada, mentre que el CB Constantí Green jugarà a la categoria territorial. A efectes federatius, els campionats no tindran caire de competició, ja que la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha decidit que aquesta temporada no hi haurà ascensos ni descensos, degut a la situació actual de pandèmia.

Per contra, el sènior femení del CB Constantí s’ha hagut de retirar de la competició per falta de jugadores, tot i que l’equip continuarà entrenant. Ho ha explicat a Constantí Ràdio el president del club, Julián Valero.

Tant el sènior Green com el Black jugaran els seus partits aquest diumenge, 21 de març, a casa. El Green rebrà la visita del Rocabruna, a les 16.30 h. I el black jugarà contra el CB Rapitenc Bear Química, a les 18.45 h. El president del CB Constantí, Julián Valero, ha explicat que serà una lliga amb un nou format, un campionat curt amb grups de 4-5 equips.

Les competicions s’han decidit reprendre aquest cap de setmana després de les noves mesures aprovades pel Procicat, que aixequen les restriccions de mobilitat comarcal i permeten la celebració dels campionats federats. Els campionats territorials de Tarragona començaran seguint les indicacions fixades en els Protocols Covid-19 FCBQ per a la minorització del risc de contagi i prevenció de la Covid-19 als entrenaments i competicions, aprovats per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEiAF) i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).