Comencen els treballs de col·locació de les encavallades a la coberta de l’Església Parroquial de Constantí

Aquest dimarts, dia 16 de març, s’han iniciat els treballs de moviment i col·locació de les encavallades metàl·liques que permetran la reconstrucció de part de la coberta de l’església parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí que es va ensorrar a finals del mes d’abril de 2018. Les noves encavallades de grans dimensions van recolzades i soldades sobre els suports metàl·lics que ja es van col·locar com a reforç en el mur de maçoneria del temple. El seu transport i moviment s’està duent a terme amb l’ajuda de dues grues de grans dimensions que estan situades a la Plaça del Castell de Constantí.

Està previst que aquests treballs s’allarguin un parell de dies si no hi ha cap imprevist. Un cop estiguin les encavallades col·locades i soldades es podrà procedir a la reconstrucció de la part de la coberta que es va ensorrar.