Comença la presinscripció escolar per al curs 2021-2022

Aquest dilluns 15 de març comencen les preinscripcions escolars per al curs que ve amb la novetat principal que el procés es farà principalment de manera telemàtica. El Departament d’Educació ha posat en marxa un nou portal que reuneix tota la informació necessària en un sol web en un moment de l’any molt important per a les famílies en què trien els centres educatius on estudiaran els seus fills. La preinscripció serà entre el 15 i el 24 de març en el cas del segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5) i d’educació primària, i del 17 al 24 de març per a l’ESO.

El procés comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació, que comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la matriculació de l’alumne al centre on cursarà els seus estudis. Des dels centres educatius de Constantí, tant a l’escola Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà com també a l’Institut, es pot consultar tota la informació necessària per a la preinscripció a les respectives pàgines web. Una vegada formalitzada la preinscripció, el 19 d’abril es podran consultar totes les llistes provisionals. El període de matriculació definitiu es farà entre els dies 14 i 18 de juny.

Coincidint amb aquest inici del període de preinscripció escolar i per tal de fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi, l’Ajuntament de Constantí ha presentat un vídeo a les xarxes socials per tal de donar a conèixer els projectes educatius de la Llar d’Infants, les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, i l’Institut de Constantí, amb les experiències d’alumnes, exalumnes i professors i amb el testimoni d’alguns pares i mares d’alumnes.