Es publica la memòria anual de l’Arxiu Municipal de Constantí

S’ha publicat la memòria anual de l’Arxiu Municipal de Constantí corresponent a l’any 2020. Aquesta publicació informa dels ingressos i transferències de documentació, catalogació de documents, nombre d’usuaris, a més de les activitats organitzades per l’Arxiu o en les que ha col·laborat.

Durant l’any 2020 destaca la publicació a través de les xarxes socials de la sèrie “Postals de Constantí”, amb 161 entregues que recuperen la imatge d’indrets del patrimoni històric, medi natural, paisatgístic, així com places, carrers o edificis emblemàtics del municipi. L’Arxiu també va col·laborar en activitats com l’exposició dedicada al Centenari de les Escoles Públiques de Constantí, amb l’edició d’un opuscle sobre l’exposició i cedint imatges per a la realització d’un documental. A més, també va col·laborar l’any passat en el projecte “Stolpersteine” del Memorial Democràtic, per a la col·locació de plaques d’homenatge als deportats constantinencs en camps de concentració nazi.

La memòria anual del 2020 també fa referència a les publicacions municipals gestionades per l’Arxiu, com l’opuscle sobre els “40 anys d’ajuntaments democràtics a Constantí”, el número 11 de la revista “Rutes de Constantí” i el número 36 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”.

Josep Estivill, responsable de l’Arxiu de Constantí.

Podeu consultar la memòria de 2020 a: https://issuu.com/arxiudeconstanti/docs/mem_ria_anual_2020

Podeu consultar la memòria 2020 i la dels anys anteriors a: http://www.arxiudeconstanti.cat/larxiu/memoria-anual