El Procicat aixeca el confinament comarcal a partir de dilluns i el comerç no essencial podrà obrir els caps de setmana

El Procicat ha decidit aixecar el confinament comarcal per a les bombolles de convivència a partir del proper dilluns 15 de març i el comerç no essencial podrà obrir els caps de setmana. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat també que s’ampliarà a 800 metres quadrats la superfície de venda en els grans establiments. També reobriran a partir de dilluns les sales de joc amb un aforament limitat.

Pel que fa a l’esport, es reprenen les competicions esportives de menors de 16 anys i també es permet el públic en aquelles que tinguin seient preassignat, a excepció de les competicions estatals i internacionals. Aquesta nova resolució té una durada de 14 dies, però Vergés ha dit que és una situació que es vol mantenir més enllà d’aquesta data.