Mor una de les dones atropellades aquest dilluns al carrer Major

Ha mort una de les dones atropellades aquest dilluns al carrer Major de Constantí. Els fets van tenir lloc entre el carrer Major i el carrer Centcelles del municipi quan un turisme va atropellar dues dones d’avançada edat que travessaven un pas de vianants. Una de les dones va quedar ferida greu i va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha mort aquest dimecres. L’altra dona va quedar ferida menys greu i va rebre l’alta el mateix dilluns.  

El conductor del vehicle, que va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia, és un veí de Constantí nascut l’any 1987. La Policia Local està investigant quines van ser les possibles causes de l’accident però tot apunta que hauria estat una manca d’atenció per part del conductor.