Constantí suma una setmana sencera sense registrar casos nous de coronavirus

Avui 10 de març es compleix un any des que es van confirmar els primers casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona. Després d’aquest primer any, s’han acumulat 45.775 casos de Covid-19 i 1.229 defuncions. Un any després, les dades epidemiològiques són positives a Constantí. El municipi suma set dies consecutius sense registrar cap nou contagi per coronavirus. El risc de brot ha caigut fins als 55,34 punts (baix) i la taxa de reproducció està en 0.23. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi es manté en 462.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 16 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.