Setmana de jornades de portes obertes a les escoles i l’Institut de Constantí

Del 8 al 12 de març tenen lloc les jornades de portes obertes als centres educatius de Constantí, les escoles de primària Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, i l’Institut. Atenent a l’actual situació sanitària, aquest any els centres donen prioritat a les jornades de portes obertes virtuals, a través de les respectives pàgines web i xarxes socials. No obstant això, cada centre ofereix la possibilitat de fer visites presencials a aquelles famílies que vulguin conèixer de prop les instal·lacions i el projecte educatiu. En tots els casos, és necessari demanar cita prèvia i reservar hora de visita acordada amb els centres en els dies determinats. Escoltem els directors de les escoles Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles, Fernando Martos i Samuel Montes; i a la directora de l’Institut de Constantí, Mercè Grané.

Fernando Martos, director de l’escola Mn Ramon Bergadà.
Samuel Montes, director de l’escola Centcelles.
Mercè Grané, directora de l’Institut de Constantí.

L’Ajuntament de Constantí,  a través de la seva regidoria d’Ensenyament, col·labora des de fa uns anys amb les escoles i l’Institut per donar la màxima difusió a aquestes jornades de portes obertes i per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi. Amb el lema “Junts, Fem poble. Fem Escola” des de fa uns dies s’han distribuït cartells i banderoles d’aquesta campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals.

A més, la campanya es reforçarà a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí, donant tota la informació i amb un vídeo promocional sobre el projecte educatiu de les dues escoles i l’Institut que s’estrenarà aquesta mateixa setmana. Dolors Fortuny és la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí.

Dolors Fortuny, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí.

El període de preinscripció per al pròxim curs escolar 2021-2022 es realitzarà entre els dies 15 i 24 de març a l’educació infantil i primària i del 17 al 24 de març a l’educació secundària obligatòria.