Els equips de 3a, 4a, juvenil i femení del CE Constantí ja coneixen el seu calendari de competició

Després que el Procicat anunciés fa uns dies la possibilitat de tornar a les competicions territorials federades a partir dels 16 anys i amb partits a porta tancada, eren moltes les incògnites que planaven sobre els clubs i les entitats esportives. D’acord amb la normativa del Procicat això implicarà el retorn a la competició dels equips de Tercera, Quarta Catalana, el Juvenil i l’equip Femení del Centre d’Esports Constantí. La Federació Catalana de Futbol va determinar que la competició es reprendrà el cap de setmana del 20 i el 21 de març i el campionat es jugarà a una sola volta o una sola fase, sempre que les dades epidemiològiques ho permetin. El fet que es pugui jugar una volta completa de campionat implica que, a efectes federatius, seran vàlids els ascensos i descensos en les categories en que es troben enquadrats els equips del CE Constantí.

Aquest dilluns s’ha fet públic el calendari dels respectius campionats, tant a 3a, 4a, com a la categoria juvenil. Pel que fa al primer equip, el 3a Catalana, debutarà al camp del Pla de Santa Maria i en la següent jornada rebrà el Base Pallaresos al Municipal “La Coma”. Serà un campionat a una sola volta, amb un total de 17 jornades. La lliga finalitzarà el 27 de juny. Cal recordar que en aquesta categoria es van arribar a disputar dues jornades, malgrat el CE Constantí no va arribar a debutar en el campionat i, per tant, haurà de recuperar aquests 2 partits pendents.

El 4a Catalana jugarà un campionat a 2 voltes, amb 18 jornades. Cal recordar que el 4a ja va debutar a la competició vencent al Catllar per 3 a 0. La represa del campionat serà amb una visita al camp de l’Alcover “B”. En el seu cas, el campionat de lliga finalitzaria al mes de juliol. 

I pel que fa al juvenil, jugarà un campionat d’una sola volta amb 11 jornades. Obrirà la competició visitant l’Escola Sant Pere i Sant Pau C i finalitzarà el 30 de maig a casa davant el Pla de Santa Maria. L’equip femení, per la seva banda, jugarà un campionat d’una sola volta amb 13 jornades. El 1r partit visitarà el camp de l’Alcover “A” i finalitzarà la competició el 20 de juny a casa davant el Cambrils Unió.

Cal recordar que les competicions porten aturades més de 5 mesos, des del passat mes d’octubre, quan es van suspendre totes les competicions del futbol territorial. Des del CE Constantí, el seu president Òscar Solé ha explicat que el fet d’haver de jugar a porta tancada perjudica molt els interessos del club per la impossibilitat d’obrir la zona de bar i obtenir ingressos, i ha reclamat que ben aviat es pugui tornar a permetre la presència de públic al camp.