Doble atropellament al carrer Major de Constantí

Aquest dilluns al vespre s’ha produït un accident a Constantí en què han estat atropellades dues dones d’avançada edat. Segons informa la Policia Local, es tracta de dues dones nascudes l’any 1935 i 1941. Els fets van tenir lloc entre el carrer Major i el Carrer Centcelles, una zona en què ja s’ha produït algun accident anteriorment. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l’avís cap a tres quarts de vuit del vespre i va activar dues ambulàncies. El conductor, que va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia, és un veí de Constantí nascut l’any 1987.

Segons la Policia Local, una de les dones va resultar ferida en estat menys greu i l’altra en estat greu. Una d’elles ha estat donada d’alta i l’altra dona està a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb lesions al maluc. Des del cos policial s’està investigant quines van ser les possibles causes de l’accident però tot apunta que hauria estat manca d’atenció per part del conductor.