La restauració podrà obrir fins a les 17 hores en horari ininterromput a partir de dilluns

La restauració podrà obrir fins a les 17 hores en horari ininterromput a partir de dilluns, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. Així ho ha decidit el Procicat i s’anunciarà en roda de premsa de Salut i Interior aquest mateix migdia. Fins ara, els bars i els restaurants podien obrir en dues franges, la d’esmorzar, de 7.30 a 10.30, i la de dinar, de 13 a 16.30. Ara s’ha decidit eliminar el descans que hi ha pel mig i ampliar mitja hora més, fins a les 17. El Govern ja va anunciar que aniria donant més aire poc a poc als diferents sectors. Aquest dilluns ja van obrir centres comercials i grans establiments entre setmana.

El conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha confiat que “l’aire” que es doni a alguns sectors amb l’actualització de restriccions “col·laborarà a distensionar la tensió social”. En una entrevista a TV3 poques hores abans que el Govern anunciï les noves mesures de cara a dilluns, Sàmper ha avançat que de moment no s’ha tancat cap mesura de cara a Setmana Santa però ha demanat “cautela”.