Nova modificació provisional en l’horari de la Biblioteca

Provisionalment, i fins a nou avís, la Biblioteca Municipal de Constantí ha modificat novament el seu horari. Queda de la següent manera: els dilluns i els dijous obrirà de 15.00 a 19.30 h; i els dimarts, dimecres i divendres de 9.30 a 14 h. Els dissabtes la Biblioteca romandrà tancada.

Recordem que d’acord amb les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19, la Biblioteca Municipal de Constantí té aforament limitat i cal demanar cita prèvia a través dels canals habituals: trucada o whatsapp al 977.52.06.92, correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat o a través de les xarxes socials. A més, cal dur posada la mascareta, tenir cura de la higiene de mans i respectar el distanciament social.