S’entreguen els premis dels Concursos de Carnaval 2021

Aquest divendres 26 de febrer s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte d’entrega de premis als guanyadors/es dels concursos de màscares, gastronomia i maquillatge de Carnaval d’aquest any a Constantí. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i la regidora de Festes, Mariana Buger.

Aquest any el carnaval s’ha viscut a través de les xarxes socials. Atesa l’actual situació sanitària per la pandèmia no s’han organitzat els actes multitudinaris tradicionals com la rua de Carnaval pels carrers del poble o el ball i concurs de disfresses al Pavelló Poliesportiu. Com a alternativa, s’han programat diversos concursos a les xarxes socials per animar la població a participar i gaudir d’aquesta celebració des de casa. Ho ha explicat la regidora de Festes, Mariana Buger

Mariana Buger, regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí

Després d’una setmana de votacions, les fotos presentades a concurs que van rebre més “M’agrada” han estat les següents:

– Màscares: Antonio José García

– Gastronomia: Hajar Kaimoussi

– Maquillatge: Tamara López Zamora

Els premis han consistit en 50 € per als guanyadors, a gaudir en qualsevol dels comerços de la Unió de Botiguers de Constantí.