El risc de rebrot s’enfila fins a 1876,59 a Constantí

El risc de rebrot s’enfila avui fins als 1876,59 punts a Constantí, el pic més alt del que portem de setmana. Continuen augmentant els casos de coronavirus al municipi i en les últimes hores s’han detectat 5 nous casos positius. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 460.

Pel que fa a la situació als centres educatius, continuen 6 grups confinats per casos positius: 2 classes a l’escola Mossèn Ramon Bergadà, 2 a l’escola Centcelles i 2 a l’Institut.

Davant d’aquest considerable increment de la darrera setmana, l’alcalde de Constantí Óscar Sánchez ha avançat a Constantí Ràdio que de manera coordinada amb el Departament de Salut, en els pròxims dies un grup de voluntaris de Creu Roja realitzaran tasques informatives i de sensibilització  a peu de carrer, per informar sobre el compliment de les mesures de seguretat entre la població. L’alcalde s’ha mostrat convençut que aquesta tasca dels voluntaris, conjuntament amb l’inici de la vacunació aquesta setmana a les persones grans dependents i majors de 80 anys, ajudaran a reduir el risc de contagi. En aquest sentit, ha apel·lat una vegada més a la responsabilitat de tothom i al compliment de les mesures de seguretat

Óscar Sánchez, alcalde de Constantí