Nou grup confinat a l’escola Mn. Ramon Bergadà per un positiu a 1r B

L’escola Mn. Ramon Bergadà ha confirmat aquest dimarts 23 de febrer un nou cas positiu que afecta el grup de 1r B. Aquest grup s’afegeix al que ja informàvem ahir en relació a un cas positiu que va obligar al confinament del grup de 6è B. El centre ha informat que seguint les indicacions del Departament de Salut s’ha activat el protocol de mesures per aquests casos, amb proves PCR i la quarantena dels alumnes del grup afectat. La resta de grups del centre mantenen la seva activitat habitual. El centre recorda que, els germans/es de l’alumnat afectat, que cursen altres nivells, poden assistir a classe mentre s’espera el resultat de la prova PCR. En aquests moments hi ha un total de 2 grups i 42 persones confinades a l’escola Mn. Ramon Bergadà

A banda d’aquests grups confinats a l’escola Mn. Ramon Bergadà, pel que fa a la situació als centres educatius del municipi, l’Institut de Constantí continua amb 2 grups i 68 persones confinades. D’altra banda, l’escola Centcelles de Constantí té dos grups confinats a causa del coronavirus. En total són 34 les persones que es troben fent la quarantena en aquest centre.

Pel que fa a la situació epidemiològica a Constantí, en les últimes hores s’han detecat 5 nous casos positius, el risc de brot continua augmentant de forma molt considerable i arriba ja als 1718, es considera un risc molt alt. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 453.