El CE Constantí suspèn els entrenaments d’aquesta setmana degut a l’alta incidència de Covid al municipi

El Centre d’Esports Constantí ha emès un comunicat en què anuncia que degut a l’alta incidència de contagis per COVID a Constantí durant els darrers dies, queden suspesos tots els entrenaments que s’havien de realitzar durant aquesta setmana al Camp de Futbol Municipal La Coma. Des del club s’informa que s’espera que aquesta incidència baixi durant aquests propers dies per poder tornar als entrenaments la setmana següent.

El passat 8 de febrer, amb l’entrada en vigor de la revisió de les mesures del PROCICAT que permetien el retorn a l’activitat esportiva, tornaven els entrenaments dels diversos equips del club amb el compliment de totes les mesures de seguretat.  D’altra banda, des del club s’està a l’espera de la resolució del PROCICAT respecte a la proposta de la Federació Catalana de Futbol de tornar a reprendre totes les competicions de futbol a partir del 6 i 7 de març, en cas que el PROCICAT aixequi les restriccions vigents en la pràctica de l’esport federat d’àmbit català. En cas de no ser així, ja no es podria completar una volta sencera del campionat i la temporada es considerarà nul·la.