Afepasa rep la Medalla d’Or d’EcoVadis per la sostenibilitat que aplica en tots els seus processos

L’empresa AFEPASA ha rebut la medalla d’or d’EcoVadis per la sostenibilitat que aplica en tots els seus processos. Per a l’empresa Azufrera y Fertilizantes Pallarès, aquest reconeixement és “una motivació afegida per a continuar treballant, amb la màxima implicació, en la consecució d’un present i futur més sostenible en tots els sentits”.

En un comunicat, l’empresa assegura que pràcticament des de la seva fundació, fa més de 125 anys, els valors d’Afepasa a nivell empresarial s’han basat a fer tot el que és a la seva mà per a oferir als seus clients els productes que millor s’ajusten a les seves necessitats, però tenint sempre present la necessitat que cadascun dels seus passos en recerca i innovació han d’estar en plena consonància amb la sostenibilitat i el respecte a l’entorn.

Per això, donat aquest considerable compromís tant en el desenvolupament de productes i com en el disseny i implementació de processos a nivell intern i extern, per a Afepasa suposa “un extraordinari honor que aquesta implicació diària es vegi reconeguda” amb la Medalla d’Or en termes de Sostenibilitat atorgada per una entitat de reconegut prestigi a nivell internacional en aquest sentit, com és EcoVadis.

Des de l’any 2007, EcoVadis s’ha convertit en un autèntic referent a nivell mundial quant a l’avaluació i certificació de la sostenibilitat empresarial, gràcies a la realització de les seves auditories a més de 75.000 empreses, pertanyents a 200 sectors d’activitat en més de 160 països.

Per a això, la metodologia d’anàlisi i avaluació d’EcoVadis es basa en estàndards de sostenibilitat internacionals (Iniciativa de Presentació d’Informes Global, Pacte Mundial de l’ONU, ISO 26000) i està supervisada per un comitè científic i d’experts en la cadena de subministrament, per a garantir unes avaluacions fiables de la Responsabilitat Social Empresarial de tercers.