Augmenten els grups confinats als centres educatius: l’Institut de Constantí té tres grups confinats i l’escola Centcelles en té dos

L’Institut de Constantí ha informat que a causa d’un cas positiu en un dels seus alumnes, s’ha hagut de confinar el grup de 1r C del centre. D’aquesta manera, els alumnes d’aquest grup estable han de fer la quarantena fins al 27 de febrer. Es dóna el cas que a l’Institut ja hi havia dos grups confinats, el de 2n B i el de 3r A (amb deu positius). En total hi ha 73 persones confinades. Recordem que les classes continuen telemàticament. D’altra banda, l’escola Centcelles de Constantí ha informat que té dos grups confinats a causa del coronavirus. En total són 34 les persones que han de fer la quarantena. 

Pel que fa a la situació epidemiològica a Constantí, augmenten considerablement els casos nous de coronavirus. El municipi ha sumat 18 contagis més en les darreres hores. El risc de brot ha pujat fins als 361 punts, es considera un risc molt alt. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 440.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 59 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.