Nou curs d’operador/a de plataformes mòbils de persones (PEMP)

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, ha informat de la convocatòria d’un nou curs d’operador/a de plataformes mòbils de persones (Pemp). Es tracta d’un curs de 12 hores de durada, que es farà els dies 10 i 11 de març en horari de 15 a 21 h a Savannah Prevenform (al carrer Artesans de Valls).  L’objectiu del curs, 100 % subvencionat i que compta amb la col·laboració de Criteria, és el d’adquirir les competències per a la conducció, ús i maneig segur de les Plataformes Elevadores Mòbils de Personal corresponents als tipus i grups definits per a cada màquina.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat. L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.