Confinat el grup de 3r A de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha informat que a causa d’un cas positiu en un dels seus alumnes, s’ha hagut de confinar el grup de 3r A del centre. D’aquesta manera, els alumnes d’aquest grup estable han començat avui la quarantena. Es dóna el cas que a l’Institut ja hi havia un altre grup confinat, el de 2n B, que està fent la quarantena fins al 20 de febrer. En total hi ha 57 persones confinades. Recordem que les classes continuen telemàticament.

Pel que fa a la situació epidemiològica a Constantí, el municipi ha sumat quatre nous casos positius per coronavirus en les darreres 24 hores. El risc de rebrot baixa fins als 249 punts, tot i que es considera encara un risc molt alt. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 422.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 40 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.