La Biblioteca modifica el seu horari provisionalment

Provisionalment, i fins a nou avís, la Biblioteca Municipal de Constantí modifica el seu horari amb el tancament els dimecres a la tarda i l’obertura en dissabtes alterns. Els propers dissabtes en què les instal·lacions estaran obertes seran els dies 27 de febrer i 13 de març. Així doncs, l’horari de la Biblioteca queda de la següent manera: els dilluns obrirà de 15.00 a 19.30 h; els dimarts i dijous de 9.30 a 14 h i de 15.00 a 19.30 h; i els dimecres i divendres de 9.30 a 14 h. Els dissabtes en què la Biblioteca obri ho farà en horari de 9.30 a 13 h.

Recordem que d’acord amb les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19, la Biblioteca Municipal de Constantí té aforament limitat i cal demanar cita prèvia a través dels canals habituals: trucada o whatsapp al 977.52.06.92, correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat o a través de les xarxes socials. A més, cal dur posada la mascareta, tenir cura de la higiene de mans i respectar el distanciament social.

Vanesa Gutiérrez, directora de la Biblioteca Municipal de Constantí.