Confinat el grup de 2n B de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha informat que a causa d’un cas positiu en un dels seus alumnes, s’ha hagut de confinar el grup de 2n B del centre. D’aquesta manera, els 26 alumnes d’aquest grup estable han començat la quarantena que s’allargarà fins al 20 de febrer inclòs. Els alumnes d’aquest grup hauran de passar la prova PCR quan siguin convocats pel centre. Recordem que les classes continuen telemàticament.

Pel que fa a la situació epidemiològica, Constantí ha tornat a sumar un nou cas positiu per coronavirus en les darreres 24 hores. El risc de rebrot puja fins als 361 punts, i es considera encara un risc molt alt. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 412.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 33 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.