Constantí ha acollit dos campus de futbol aquest Nadal

El camp de futbol municipal “La Coma” de Constantí acollia els dies 28, 29 i 30 de desembre el “V Campus de Nadal” per a porters i jugadors, i el “Tecnifica’t per Nadal”. Les dues activitats es van realitzar complint amb totes les mesures de seguretat sanitàries per la pandèmia. Van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

El V Campus de Nadal, organitzat per l’Escola de Porters Oscar Rodri, va tenir lloc durant el matí amb els entrenadors de jugadors Jordi Rojas i Joel Coch, entrenadors amb àmplia experiència al món del futbol professional. D’altra banda, el “Tecnifica’t per Nadal” es va dur a a terme en horari de tarda. Es tractava de sessions de tecnificació de futbol en grups reduïts organitzades per l’escola de tecnificació “Tecnifica’t”, amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí.