La Biblioteca protagonitza el calendari 2021 editat per l’Ajuntament de Constantí

L’Ajuntament de Constantí ha editat el calendari per l’any 2021, dedicat a la Biblioteca Municipal que ha complert aquest 2020 el seu 20è aniversari. En les seves pàgines hi trobem destacades algunes de les activitats que s’organitzen habitualment a la Biblioteca com és el cas de la Mirmiga, la formiga que amaga llibres dins del cau, un projecte que es duu a terme amb la col·laboració de les escoles Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles. Es destaca també la Diada de Sant Jordi al mes d’abril, una jornada en què els llibres són protagonistes.

D’altra banda, hi trobem destacat el projecte “Contes a moltes mans”, que consisteix en la creació de contes per part dels alumnes de les dues escoles del municipi sota la coordinació de la Biblioteca Municipal. Quan arribem a l’agost es fa referència a la Festa Major. També hi trobem imatges dels treballadors de la Biblioteca i una salutació de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez. En ella aprofita per desitjar a la ciutadania un feliç 2021 i destaca la transformació radical que ha experimentat la Biblioteca en els seus 20 anys d’història. “Des de magatzem de llibres a un servei públic, flexible, dinàmic i acollidor generador d’activitat cultural i facilitador de recursos cap a la ciutadania”, exposa en el text l’alcalde.