Els grans premis de la loteria de Nadal passen de llarg a Constantí

Els premis grans de la grossa de Nadal han passat de llarg a Constantí, que només ha rebut una petita part de la “pedrea” de la rifa de Nadal, celebrada aquest 22 de desembre. A l’administració del carrer Major de Constantí s’han venut alguns dels números amb premis menors en el sorteig celebrat aquest dimarts, en concret el 14.560 i el 95.558. En total, Constantí ha estat agraciat amb la quantitat de 2.000 euros (dues sèries de 1.000 euros).

Josep Maria Coll, de l’administració de loteria de Constantí, ha explicat a Constantí Ràdio que a banda d’aquests dos números premiats hi ha un altre que es ven molt a Constantí. És el 47 i també ha repartit enguany sort, ja que ha coincidit amb la terminació del primer premi acabat en 7.

La grossa de Nadal ha tornat a visitar Catalunya i més concretament la demarcació de Tarragona, i un dels primers premis, enguany el 72897, ha deixat 60 sèries a Reus i 1 dècim premiat al barri de Bonavista de Tarragona.