Les escoles i l’Institut de Constantí celebren el Nadal amb actes a nivell intern

Els actes de celebració del Nadal centren aquests dies l’activitat de les escoles i l’Institut de Constantí. Després de protagonitzar aquest dijous la Cantada de la Nadala conjunta en format vídeo, aquesta setmana i la següent estan dedicades a diverses activitats de caràcter festiu amb la temàtica nadalenca com a gran protagonista. Malgrat que aquest primer trimestre del curs ha estat marcat pel seu caràcter atípic, havent de seguir totes les mesures i protocols de seguretat que exigeixen les autoritats sanitàries, les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí han volgut mantenir els tradicionals actes nadalencs adaptant-los a la situació actual. D’aquesta manera, els festivals de Nadal s’han fet a nivell intern i sense poder comptar amb la presència de les famílies. A més, s’han fet altres activitats com el tió o la visita dels patges reials, amb les col·laboracions de les respectives Ampas.

Des de l’escola Mn. Ramon Bergadà, el seu director Fernando Martos ha explicat a Constantí Ràdio que el Festival de Nadal que han gravat els grups de l’escola s’estrenarà aquesta tarda i es podrà seguir a través de la web i les xarxes socials del centre.

De la seva banda, el director de l’escola Centcelles, Samuel Montes, ha destacat que aquest és un Nadal molt diferent però que s’han volgut mantenir els actes tradicionals al centre. A banda de la visita dels patges reials, el pròxim dilluns es farà la celebració del Nadal a nivell intern, amb la representació de diferents espectacles que han preparat els diferents grups de l’escola. També ha avançat que s’està enregistrant un vídeo que es farà arribar en aviat a les famílies amb format celebració del Nadal.

A l’Institut de Constantí s’ha programat tot un seguit d’activitats nadalenques com la visualització d’un vídeo sobre les tradicions de Nadal, la visualització del vídeo del programa “Al cotxe” sobre La Marató 2020, el lliurament dels informes del primer trimestre i les fotografies grupals. A més, els alumnes de l’Institut de Constantí han enregistrat les felicitacions de Nadal que s’emetran a partir de dilluns a Constantí Ràdio.