L’Ajuntament de Constantí proposa una activitat lúdica amb infants i famílies per anar a buscar el tió

S’acosta el Nadal i els tions van arribant a les respectives cases on passaran aquestes Festes. Aquest any, l’Ajuntament de Constantí proposa una activitat per a gaudir en família que consistirà en anar a buscar els tions pel terme. Constanti-ó!! és el nom d’aquesta activitat que tindrà lloc el dissabte 12 de desembre al llarg del matí i que convida als infants i les seves famílies a gaudir d’aquesta aventura.

L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí i el punt de sortida serà la Plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca). Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que només poden ser vistes per gent amb mirada clara. Per evitar que els tions s’extingeixin, 14 exploradors guiaran a 14 grups familiars per tal de trobar el seu tió. L’única indicació és que cal portar una pinça de roba.

Per tal de participar d’aquesta activitat cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon de la Biblioteca Municipal, el 977 52 06 92. Allà es donarà tota la informació sobre l’activitat i les instruccions necessàries per participar-hi.