Derrota contundent del CB Constantí Black en el primer amistós de pretemporada davant d’un rival de categoria superior, La Selva

Derrota contundent del sènior black del Club Bàsquet Constantí, que va caure per 73 a 40 a la pista del CB La Selva en el primer partit amistós de pretemporada. El conjunt dirigit per Jordi Juanpere no va tenir cap opció davant d’un rival de categoria superior (2ª Catalana), que va fer valer la seva superioritat i es va imposar amb claredat.

El Black disputarà un nou amistós de pretemporada aquest pròxim dissabte dia 10 d’octubre, visitant la pista de l’Alcover. Serà el segon i últim amistós previ a l’inici del campionat de lliga, el dissabte 17 d’octubre visitant la pista del Carme Bàsquet al pavelló del Serrallo. Després de l’històric ascens aconseguit la temporada passada, el conjunt constantinenc debutarà a la Tercera Catalana.