Continuen les xerrades informatives sobre la COVID-19 amb entitats i associacions

Continuen les reunions informatives que l’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració del CAP Constantí, està realitzant amb les entitats i associacions del municipi per tal de difondre les mesures preventives amb relació a la COVID-19 a nivell comunitari. Aquest matí ha estat el torn de l’Associació Gitana, les Ampas de les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

Seguint les recomanacions del Servei de Promoció de la Salut del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, aquestes sessions a càrrec del personal tècnic del CAP de Constantí tenen com a objectiu fer pedagogia sobre les recomanacions i mesures de prevenció i seguretat sobre la COVID-19 i respondre a les qüestions bàsiques que pugui plantejar la ciutadania.

Les xerrades es fan a la Sala de Plens de l’Ajuntament, donant compliment a les mesures de seguretat i prevenció.