L’Ajuntament de Constantí suspèn els actes de la Festa Major

L’Ajuntament de Constantí ha decidit suspendre tots els actes de la Festa Major d’estiu d’aquest 2020. En un comunicat, el consistori informa que després d’estudiar la possibilitat de mantenir la celebració d’algunes activitats, i que fos només durant el cap de setmana, coincidint amb el dia de Sant Feliu, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, s’ha cregut que el més convenient és suspendre l’edició d’aquest any.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha explicat a Constantí Ràdio que la situació excepcional que estem vivint a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 i la tendència de les darreres setmanes els obliguen a ser «prudents i responsables».

En el comunicat, l’Ajuntament expressa la «tristesa» que suposa prendre aquesa decidió i volen manifestar l’agraïment a totes les entitats i associacions, voluntaris i voluntàries, treballadors/es municipals i a totes aquelles persones que any rere any col·laboren i participen en la Festa Major. Des del consistori s’espera «poder tornar ben aviat a la normalitat» i es garanteix que es treballarà «perquè la Festa Major de Sant Feliu torni amb tota la força i la il·lusió l’any vinent». Mentrestant, l’Ajuntament recorda la importància de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries amb l’ús de la mascareta, neteja periòdica de mans i respectar la distància de seguretat.

A causa de la situació excepcional que estem vivint a conseqüència de la pandèmia, Constantí no podrà gaudir de la Festa Major d’estiu aquest any. L’Ajuntament, molt a contracor, ha adoptat aquesta difícil decisió després de veure com el coronavirus segueix avançant i contagiant ciutadans i ciutadanes arreu del territori.