L’FCF manifesta la voluntat de finalitzar la competició quan les autoritats sanitàries i esportives ho permetin

La Federació Catalana de Futbol, d’acord amb els paràmetres establerts per la RFEF, treballa amb diverses mesures relacionades amb la salut, la competició i l’economia dels clubs davant l’aturada que viuen el futbol i el futbol sala català a causa de les mesures extraordinàries pel COVID-19. Per aquest motiu, la Comissió Executiva de l’FCF, reunida de forma telemàtica aquest dimecres ha acordat expressar la seva voluntat de finalitzar la competició aquesta temporada, sempre que existeixin dates suficients, i considerant com a prioritat principal la salut de tots els federats i federades. Per aquest motiu, s’autoritzarà la represa dels campionats en el moment en el qual les autoritats sanitàries i esportives ho permetin. D’aquesta manera, tots els equips del Centre d’Esports Constantí podrien acabar les seves competicions.

L’FCF, amb la clara determinació de garantir la viabilitat econòmica dels clubs, assegurà que farà els seus millors esforços per mantenir els ajuts econòmics previstos a través de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP, d’impuls del futbol i futbol sala amateur, i #ORGULLOSA, de promoció del futbol i futbol sala femení, així com de qualsevol altre ajut econòmic aprovat.