El Constantí torna a rebre una golejada i s’apropa a la zona de perill

El Centre d’Esports Constantí ha tornat a caure golejat aquest cap de setmana, en aquest cas al camp d’El Vendrell. Es tracta de la segona visita consecutiva en què el conjunt constantinenc perd per 5 a 0, ja que en la jornada passada va caure pel mateix resultat a Torredembarra. Els de Constantí encadenen així una ratxa negativa de partits perduts, que arrossega des de les tres darreres jornades disputades.

El primer gol del partit arribava al minut 18, després d’un dubtós penal que El Vendrell va aconseguir transformar. A partir d’aquest moment, el Constantí va encadenar una sèrie de despropòsits que li van costar el segon i el tercer gol d’El Vendrell en els minuts 38 i 44. Tot i que en la segona part el joc del Constantí va millorar, els verd-i-groc no van aconseguir marcar. Per contra, El Vendrell establia el 4 a 0 al minut 49. Quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, els vendrellencs van marcar al 85’ el 5 a 0 definitiu. Paco Padilla és l’entrenador del Centre d’Esports Constantí.

El mal resultat dels constantinencs i el fet que els equips perseguidors han anat sumant punts, han fet que el Constantí hagi baixat fins a la 14a posició, situant-se en zona de perill a la classificació, amb 22 punts. El proper partit dels verd-i-groc, corresponent a la jornada 21, tornarà a ser fora de casa. El Constantí visitarà diumenge, a les 12.15 h, el camp de La Riera. El rival és avant penúltim amb 13 punts, tot i que porta les tres darreres jornades disputades sense perdre i havent empatat a zero aquest cap de setmana contra el segon classificat, el Llorenç.