La jove constantinenca, Lilián Valero, publica el seu primer llibre

Lilián Valero Barrena és una jove constantinenca de 23 anys que ha publicat el seu primer llibre a través de la plataforma digital Amazon. Es titula “El pequeño mundo de Lili, lo que no supe decirte” i és el resultat de quatre anys d’experiències. Es tracta d’un llibre de poesia que relata les diferents etapes de la seva vida, les seves pors, inseguretats i alegries.

En els seus versos, Lilián Valero intenta descriure sentiments i adreçar paraules que mai s’havia atrevit a dir a determinades persones. Un llibre que defineix com una teràpia. Ho ha explicat la mateixa Lilián Valero al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio.

El llibre es troba publicat a la plataforma digital Amazon, a un preu de 8,05 €. Lilián Valero ha explicat com ha estat el procés d’edició i publicació.

La presentació del llibre està inclosa en els actes de celebració de la Festa Major d’hivern de Constantí. Inicialment estava prevista per a aquest divendres dia 24 però finalment es realitzarà el pròxim divendres dia 31, a les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal.