Els Bombers han atès més de 5.000 serveis pel temporal Gloria des del diumenge

Els Bombers han atès fins a les deu de la nit d’aquest dimarts i des de les nou del matí de diumenge 5.118 serveis relacionats amb el temporal Gloria. Per Regions d’Emergència, la Nord ha estat la més afectada amb 2.042 serveis, seguida de la Sud amb 1.696, de la de Girona amb 488, de la de Tarragona amb 400, de la de les Terres de l’Ebre amb 214, de la de Lleida amb 155 i de la Centre amb 123.

Protecció Civil indica que en aquests moments el tema que més preocupa és l’augment dels cabals dels rius a les comarques de Girona i de les Terres de l’Ebre. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha informat que les properes hores els cabals han de seguir creixent i que hi ha risc de desbordament en alguns punts.

D’altra banda, el telèfon d’emergències 112 ha rebut, fins a les nou de la nit d’aquest dimarts, 9.299 trucades per 7.023 incidents relacionats amb el temporal. Les comarques amb més trucades han estat el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Maresme.