Els Pets actuen aquest cap de setmana a Dublín i Londres

La gira de presentació del darrer disc d’Els Pets “Som” arriba aquest cap de setmana al Regne Unit, amb els concerts que el grup de Constantí oferirà a Dublín aquest divendres i a Londres el dissabte. Aquest dos concerts s’emmarquen en el final de l’exitosa gira de presentació d’aquest últim disc, que s’iniciava fa tot just un any al Gran Teatre del Liceu i en la qual el grup ha realitzat fins ara 25 concerts i de la qual han pogut gaudir més de 60.000 persones.

Després d’aquests concerts a Dubín i Londres, Els Pets tancaran definitivament la gira amb les tres últimes actuacions el proper mes de gener, quan passaran pel Teatre Tarragona (26 de gener). A més, també actuaran el dia abans, el 25 de gener, a l’Auditori de Girona, i el 30 de gener al Teatre El Foment de Molins de Rei.