S’entreguen els diplomes dels cursos formatius de novembre

Aquest dimarts s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte d’entrega dels diplomes dels cursos de carretoner i d’operador/a de plataformes elevadores que es van realizar durant el passat mes de novembre a Constantí, convocats per l’Oficina Municipal de Treball. En total, han estat prop d’una quarantena de persones les que han realitzat aquests dos cursos formatius gratuïts, subvencionats pel Consorci de Formació Contínua.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.