El Grup Cultural Mestresses de Casa celebra el seu 45è aniversari

El grup cultural mestresses de casa de Constantí celebra aquest 2019 el seu 45è aniversari i ho festeja amb un dinar per Santa Llúcia (13 de desembre), patrona de l’associació. La jornada començarà a les 12.30 h a la capella del Centre Parroquial on se celebrarà la missa en honor a Santa Llúcia. Seguidament es farà una foto de tot el grup i el dinar tindrà lloc a Mas Passamaner, on es farà entrega d’un detall per a totes les assistents. L’associació Grup Cultural Mestresses de Casa va començar a fer activitats el 1974, a la Síquia. Des de fa uns anys, l’Ajuntament va cedir un espai al casal d’entitats on es reuneixen setmanalment per fer manualitats.

L’associació ha estat sempre molt activa i pren part en bona part dels actes culturals i festius que se celebren al municipi com ara l’esmorzar de la Festa de l’Oli Nou, els Tres Tombs, la Fira quan es feia, i també en els actes reivindicatius com el 25-N o el 8 -M. Ara treballen en l’elaboració del pessebre amb materials reciclats que es podrà veure a l’Antic Mercat Municipal durant les festes de Nadal.

La secretària del Grup Cultural Mestresses de Casa, Maria Lluïsa Torrents, ha explicat al programa 2Un dia més” de Constantí Ràdio com ha evolucionat l’associació durant aquests 45 anys d’història.

El Grup Cultural Mestresses de Casa compta actualment amb unes 80 dones associades. Maria Lluïsa Torrents explicava quin és el perfil de les dones que formen part de l’associació.