Constantí tanca el mes de novembre amb 587 aturats

Constantí ha tancat el mes de novembre amb 587 persones aturades, 51 més que respecte el mes d’octubre, segons les dades que ha fet públiques aquest dimarts el Ministeri de Treball. La taxa d’atur registral es manté en un 15,24 %.  Si ho comparem amb les dades d’ara fa un any, l’atur ha incrementat en 39 persones respecte al novembre de 2018.

A la comarca del Tarragonès l’atur es xifra aquest mes de novembre en 14.981 persones, amb un increment de 859 persones respecte el mes anterior i una taxa de desocupació del 10,97 %.

Pel que fa a les dades de la província de Tarragona, l’atur va pujar en 1.167 persones al novembre a Tarragona i la xifra total de desocupats es va situar en 47.503, segons ha informat el Ministeri de Treball aquest dimarts. Es tracta d’un increment del 2,52% mensual. En comparació amb el mateix mes de l’any passat, l’atur va baixar un 2,45%, amb 1.192 persones menys. :CA;mso-fareast-language:ES’>continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.