Unes 200 persones tallen l’A-7 a Tarragona després de la manifestació per commemorar el segon aniversari de l’1-O

Unes 200 persones han tallat l’A-7 a Tarragona en ambdós sentits de la marxa poc abans de les nou de la nit d’aquest dimarts després de la manifestació per commemorar el segon aniversari de l’1-O. Els concentrats van anar encapçalats per una pancarta amb el lema ‘CDR Tarragona’. A la protesta prèvia han participat unes 4.000 persones sense que hi hagi hagut incidents. Ha sortit de la plaça de la Font i s’ha desplaçat fins a la plaça Imperial Tarraco, on hi ha la subdelegació del govern espanyol. Allà s’ha llegit un manifest, després de la lectura del qual s’ha donat l’acte per acabat cap a dos quarts de nou de la nit. Ha estat després quan el grup de 200 persones ha decidit anar a tallar l’autovia.

El tall ha durat uns 35 minuts i més enllà d’alguna petita discussió amb algun conductor que en primera instància volia passar, no hi ha hagut incidents. Poc després d’un quart de deu han finalitzat la mobilització i s’ha restablert la circulació. Els manifestants han donat per acabada la marxa a la plaça Imperial Tarraco. La manifestació en la qual hi ha participat unes 4.000 persones segons la Guàrdia Urbana ha recorregut el centre de la ciutat. Els participants han lluït estelades i pancartes a favor de l’alliberament dels presos independentistes i reivindicatives de l’1-O. Els crits i càntics també anaven en la mateixa línia.Davant la subdelegació la presidenta d’Òmnium Cultural al Tarragonès, Rosa Maria Codines, ha assenyalat que l’1-O és del poble i que hi ha un abans i un després del referèndum del 2017. “