“Relats d’escola” és el tema de la XIII edició dels Premis Literaris de Constantí

La XIII edició dels Premis Literaris Constantí 2019 tindrà com a tema de concurs els “Relats d’Escola”. Fins al 30 de novembre es poden presentar els treballs d’aquests premis literaris, que un any més convoca Silva Editorial amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí. El tema de concurs d’enguany, relats d’escola, coincideix amb la celebració el 2020 del centenari de les primeres escoles públiques a Constantí.

El concurs es divideix en quatre categories: la d’infants (fins als 12 anys), la de joves (de 13 a 16 anys), júniors (de 17 a 21 anys) i adults (a partir dels 22 anys). Els escrits, que poden ser en català i castellà, han de tenir una extensió de 2 a 6 folis (DIN A4 a doble espai) i s’han d’enviar al correu: premis.constanti@gmail.com. Al mateix e-mail, cal adjuntar dades de l’autor/a: nom, adreça, telèfon, e-mail i edat.

Els premis s’entregaran durant la propera Festa Major d’hivern i durant l’acte es presentarà un llibre amb els 40 millors treballs presentats a concurs.