Cues i retards a l’Aeroport pel tancament de Thomas Cook

Cues i retards a l’Aeroport de les nostres comarques aquest dimarts al matí en tres vols amb destí a Anglaterra i Irlanda que operava la companyia Thomas Cook Airlines, inicialment cancel·lats, però que s’han acabat subcontractant a altres aerolínies. Indignació i crítiques entre els passatgers que feien cua per facturar a la terminal de sortides de l’aeroport, malgrat que s’hagin mantingut els vols a les ciutats de Belfast, Manchester i Glasgow.

Les queixes són per l’espera -el vol a Belfast acumulava 3 hores i mitja de retard, i el de Manchester, gairebé 2 hores- i també per la falta d’informació, tot i la presència de grups d’informadors, tant d’Iberia, que proporciona el servei de ‘handling’ a Thomas Cook, com d’ATOL, el sistema que gestiona l’Autoritat d’Aviació Civil britànica, i del mateix consolat britànic.